Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» y night. EL SEG...
von chenwen121314
» xcellence Award...
von chenwen121314
» d fifth and vau...
von chenwen121314
» Cup playoffs, b...
von chenwen121314
» k put the puck ...
von chenwen121314
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » hoewel niet duidelijk is waarom


hoewel niet duidelijk is waarom
melting
Haudegen

User Pic

Posts: 848
# 16.10.2018 - 07:19:08
    zitierenAchillespeesontsteking wordt meestal veroorzaakt door het overmatig trainen van vermoeide en gestreste spieren, www.wahlvieh.de bijvoorbeeld door te trainen op spieren die niet goed zijn opgewarmd of door de afstand die u te dramatisch loopt te vergroten. Te veel hardlopen of heuvellopen kan ook helpen om Achilles tendinitis te cre?ren. Pijn wordt Adidas Zx 750 Womens meestal vroeg in deze activiteiten gevoeld, omdat de achillespees gestrest raakt.

Loopschoenen met onvoldoende flexibiliteit kunnen de spanning op de achillespees ook vergroten, zodat deze niet goed kan uitrekken en in plaats daarvan verdraaid en gestrest raakt. Mensen van wie de loopgang hun voet te ver naar binnen laat draaien, zijn ook bijzonder vatbaar voor het ontwikkelen van achillespeesitis.

Behandeling voor peesontsteking, omdat het meestal wordt veroorzaakt door overbelasting, is in de eerste plaats rust. Ontstekingsremmende medicijnen die direct zonder recept verkrijgbaar zijn, kunnen de zwelling en pijn verminderen en ook ijskorven moeten op het getroffen gebied worden aangebracht over de achillespees aan de achterkant van de kuit. Masseren van je been met arnica of een ontstekingsremmende gel kan ook de aandoening helpen, Nike Air Max 97 Uomo vooral als je een geknoopt gebied op de pees kunt voelen. Drie keer per dag masseren, weg van het harde gebied, in cirkelvormige bewegingen zal helpen. Anders houd je het been hoog en laat je het rusten totdat de harde knobbel verdwenen is en helemaal niet meer te voelen is. Na dit punt zullen zachte rekoefeningen helpen om de flexibiliteit van de achillespees te herstellen. Je moet afzien van hardlopen tot je weer comfortabel kunt hielen. Gewichtsdragende oefeningen moeten worden vermeden, maar zwemmen kan nuttig zijn voor uw herstel. Wees geduldig, want met achillespeesontsteking kan dit 6-8 weken duren. Als u echter vindt dat het behandelen van uzelf geen verbetering binnen 2 weken tot stand brengt, moet u medisch advies inwinnen.

Om herhaling van achillespeesontsteking te voorkomen, moet u enige training volgen om uw achillespees Adidas Superstar Damen te versterken. Je moet ook rekoefeningen en opwarmingsroutines grondig uitvoeren voordat je een activiteit uitvoert, om de pees tegen verdere schade te beschermen.

Pezen die de kuitspier aan de hiel bevestigen, kunnen feitelijk scheuren, in plaats van slechts gespannen te zijn. Dit is een veel voorkomende blessure bij mensen die niet gewend zijn aan lichaamsbeweging en die daarom weinig of geen flexibiliteit hebben in hun achillespees. Wanneer de pees te ver uitgerekt is, kan er sprake zijn van een scherpe pijn, ervaren als knappen of ploppen, wanneer deze scheurt. Het kan voelen alsof je in de achterkant van de hiel bent geschopt. Zwelling en blauwe plekken komen vaak voor, evenals moeite met het richten van de tenen.

Mensen die Fluoroquinolone-antibiotica gebruiken, zoals voor Nike Internationalist Damen luchtweginfecties, urineweginfecties en andere bacteri?le infecties, zijn bijzonder vatbaar voor breuken in hun pezen, hoewel niet duidelijk is waarom dit zo zou zijn.

Als de achillespees breekt, is de meest gebruikelijke behandeling een operatie om de pees weer in de normale positie te bevestigen. Het kan echter een paar maanden duren voordat het been in een cast is geplaatst om de achillespeesruptuur te corrigeren, vooral als de lijder een grotendeels sedentair leven leidt, waar gieten geen probleem zou zijn.
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 1425435
Heute: 1503
Gestern: 2075
Online: 52
... mehr
 
Online
offline0 User

offlinechenwen121314
offlineyudan18
offlineyaya2017
offlinefgfgrtr555
offlineluvyleseo

online15 Gäste
 
Kalender
<11. 2018>
MoDiMiDoFrSaSo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
 
Shoutbox
luvyleseo: https://ww w.luvyle.c om/
vashikaranD: http://lov emarriagef amousjyoti sh.com/
besako1234: http://www .activapri ce.com/hon da-activa- fuel-tank- capacity/
AshleKnu: http://sup plementtal ks.com/and rodna-test o-boost/
AshleKnu: http://sup plementtal ks.com/and rodna-test o-boost/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de