Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» y night. EL SEG...
von chenwen121314
» xcellence Award...
von chenwen121314
» d fifth and vau...
von chenwen121314
» Cup playoffs, b...
von chenwen121314
» k put the puck ...
von chenwen121314
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » waarop onze soort


waarop onze soort
melting
Haudegen

User Pic

Posts: 848
# 16.10.2018 - 07:32:02
    zitierenVorig jaar ontdekten studenten, zoals Lydia, hoe leuk het is om te rennen. Via een door ING gesponsorde hardloopclub kregen studenten loopvaardigheid en ontwikkelden ze zelfvertrouwen. Hun scholen kregen $ 2.000 voor uitrusting of andere behoeften en het werd geweldig om kinderen te helpen met hardlopen.

Onderzoek toont aan dat fysieke activiteit het zelfbeeld, de schoolprestaties en het algehele welzijn verbetert. Via het ING-programma kunnen uw studenten de vaardigheden en het zelfvertrouwen overdragen die ze in elk deel van hun leven hebben verdiend. Op de vraag of het runnen van Adidas Tubular Mujer een club een goede ervaring was voor haar zoon, vertelde een ouder van de lagere school van Westside ons: "Running club heeft hem erop gewezen dat hij niet verwacht dat hij de eerste keer perfect is in iets. Hij heeft ook geleerd dat als hij gewoon bereid is om te proberen, hij meer kan bereiken dan hij had gedacht. '

Deze veranderingen zijn waar we naar streven bij NASPE, en we zouden graag zien dat meer kinderen de kans krijgen om deel te nemen aan een hardloopclub. Het ING Run For Something Better?-programma richt zich tot leerlingen van de K-8 rang en duurt minimaal 8 weken. NASPE wil dat elke school meedoet. Begin nu met rennen naar de dichtstbijzijnde computer!

Ed loopt al 54 jaar lang competitief (hij begon om 16!) En heeft een aantal successen voor zijn rekening genomen: hij richtte Running Times op, nam deel aan de race - eindigend als derde - in de allereerste New York Nike Internationalist Damen Marathon en hij is momenteel een recordbreker. ultrarunner.

Ed is echt een autoriteit (goeroe, als je wilt) in hardlopen en hij heeft besloten om wat van zijn kennis met ons te delen. Hij zal een reeks artikelen over Running Shoes Guru voor de komende weken bevatten. Meer in Ed's eigen woorden hieronder:

Hallo mede-lopers!

Ik ben zojuist lid geworden van Running Shoes Guru om je een nieuwe functie te geven en ik wil mezelf graag kort voorstellen.
Ik ben een van die 'oude' jongens die je misschien op het spoor ziet - ik heb al meer dan 54 opeenvolgende jaren wedstrijden gerund en ik ben er nog steeds dol op! Mijn knie?n, rug en voeten voelen nog steeds net zo goed als toen ik 16 was, en ik denk niet dat dat gewoon geluk is. Een van de dingen die ik zal delen is een aantal dingen over hoe je het lichaam en de voeten jong kunt houden, ook al blijven de jaren voorbij vliegen (en geloof me, dat doen ze!)

Mijn naam is Ed Ayres, en mijn Nike Air Max 270 Donna ervaring van een halve eeuw bestond uit het coachen van zowel middelbare school- als hogeschoolteams, het stichten van een van de grote hardlooptijdschriften, de derde plaats behalen in de eerste New York Marathon, en - o ja - verteld door een arts, 45 jaar geleden, dat ik mijn bogen had laten instorten, zou moeten dragen voor de rest van mijn leven stijve, lange stalen draagbalken van roestvrij staal, en nooit meer zou kunnen rennen. Ik denk dat ik sommige dingen wist die hij niet wist!

Ik zal een reeks artikelen schrijven voor Running Shoes Guru met betrekking tot verschillende manieren waarop hardlopers onze fysieke, mentale en spirituele kracht kunnen opbouwen door letterlijk contact te houden - met de aarde waarop onze soort is ge?volueerd en waarop we zijn volledig afhankelijk van onze overleving en vitaliteit.

De serie heeft de titel RUN WILD, RUN STRONG! met een nieuw artikel elke week Adidas Zx 750 Damen of twee. De artikelen zullen informatie bevatten (en enkele leuke en verhelderende anekdotes) over onderwerpen als korte tenen versus lange Nike Air Max 270 Mujer tenen, hielplant versus voorvoetplant, zonder blaren de huid aan je voeten bleken en de implicaties van de "persistentiejacht" "Theorie van menselijke oorsprong.
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 1425436
Heute: 1504
Gestern: 2075
Online: 53
... mehr
 
Online
onlinechenwen121314

offlineyudan18
offlineyaya2017
offlinefgfgrtr555
offlineluvyleseo
offlinechenyan94

online17 Gäste
 
Kalender
<11. 2018>
MoDiMiDoFrSaSo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
 
Shoutbox
luvyleseo: https://ww w.luvyle.c om/
vashikaranD: http://lov emarriagef amousjyoti sh.com/
besako1234: http://www .activapri ce.com/hon da-activa- fuel-tank- capacity/
AshleKnu: http://sup plementtal ks.com/and rodna-test o-boost/
AshleKnu: http://sup plementtal ks.com/and rodna-test o-boost/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de