Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» www.ravensjerse...
von panxing18
» It couldn’t hav...
von panxing18
» www.thecardinal...
von panxing18
» https://ufc241f...
von seahawksvsvikin
» https://ufc241f...
von seahawksvsvikin
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » statische standpunten


statische standpunten
melting
Routinier

User Pic

Posts: 1583
# 12.06.2019 - 10:39:16
    zitierenVoordat we de belangrijkste focus van dit bericht bespreken, wil ik nog een ding bespreken. Iemand had de opmerking gemaakt dat dit Photoshop-bedrog is. Vertrouw me, ik heb betere dingen te doen met mijn tijd dan om mijn reputatie op het spel te zetten met vervalste informatie. Ik zal het hebben over het lopen op de Nationale Volksvergadering van de Podiatric Medical Association in juli. Dit is niet zomaar een willekeurige blogpost Nike Internationalist Donna om aandacht te krijgen. Ik blog al 3 jaar en geef al meer dan 5 jaar les over dit onderwerp. Dit bericht is toevallig toevallig de aandacht van veel lezers.

Dus ik zal proberen te reageren op de critici en uitleggen hoe de voet sterker werd in deze specifieke caststudie die ik presenteerde. Hieronder zijn verwijzingen die mijn redenering verklaren. Ik zal ook mijn best doen om veel van de wetenschappelijke en medische terminologie onder woorden te brengen die de meesten zullen begrijpen.

De spier die verantwoordelijk is voor het grootste deel van de verbetering van de voetstructuur die in deze situatie wordt gezien, is de spier van de abductor hallucis. Het is een spier die vaak over het hoofd wordt gezien in de voet en wordt zelden herkend of besproken met voetpathologie?n. Recente literatuur heeft aangetoond dat het Nike Tanjun Mujer belangrijk is voor de voet, in het bijzonder voor de mediale longitudinale boog. (Wong, Fiolkowski, Headlee, D.-Y. Jung). Laten we de anatomie van de abductor hallucis eens bekijken en dan bekijken hoe het mogelijk meer betrokken is bij de verwondingen in de voet.

De spier van de abductor hallucis vindt zijn oorsprong in het posteromediale aspect van de calcaneuze en inserts in de mediale sesamoidus van de hallux of proximale falanx (Kendall, McCreary, Provance, Rodgers, Romani). In termen van leken is het een spier die van de binnenkant van het hielbeen door de boog naar binnen loopt en naar de binnenrand als de grote teen. De actie van de abductor hallucis is om het eerste middenvoetsbeentje te buigen en te supineren, de calcane, externe rotatie van het scheenbeen en de elevatie van de mediale longitudinale boog (Wong 2007) om Nike Air Pegasus 89 Femme te keren. Het draagt ??ook bij tot stabilisatie en supinatie van het midtarsale gewricht tegen de pronerende kracht van de grondreactie tijdens voortstuwing (Mann). Dus eigenlijk als het korter wordt, wordt de booghoogte verhoogd van het hielbot Nike Air Max 90 Herren dat naar binnen draait en het lange bot tot de grote teen vergroot zijn hoek ten opzichte van de grond.

Talloze onderzoekers hebben aangetoond dat de spier van de abductor hallucis de mediale longitudinale boog ondersteunt en raadden aan de intrinsiekheid van de voeten te versterken om overbelastingsverwondingen te voorkomen bij degenen die zich presenteren met overmatige pronatie. Fiolkowski et al. aangetoond met elektromyografie dat de spier van de abductor hallucis speelt en een belangrijke rol speelt bij de ondersteuning van de mediale longitudinale boog en controle pronatie tijdens statische standpunten (Fiolkowski et al.). Headlee toonde aan dat na het aflaten van de hallucis-spier, er een toename was in de scheepsdiameter. Dit werd ook bevestigd door Fiolkowski nadat hij getuige was geweest van een toename van de Nike Internationalist Herren scheepsdobbelverplaatsing door de tibiale zenuw te blokkeren. Voor degenen die niet in het medische veld zijn, is het hoefvormig een niervormig bot in het midden van de boog dat wordt gebruikt als een referentiepunt bij het meten van de booghoogte. Hoe meer het valt hoe minder boog er is. Deze studies konden een toename van de booghoogte aantonen door samentrekking van de spier van de abductor hallucis.
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 2050996
Heute: 676
Gestern: 1472
Online: 44
... mehr
 
Online
offline0 User

offlinepanxing18
offlinemarjgherlach
offlineseahawksvsvikin
offlinenawwafaaabed
offlinemsarkar

online20 Gäste
 
Kalender
<8. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 
Shoutbox
marjgherlach: https://ap kchip.com/ mp3-cutter -apk/
heatitchell: https://ap kchip.com/ instagram- apk/
tamyiiustus: http://giv inghealthy life.com/o pti-farms- keto/
irenjkolnar: https://su pplementfo rhelp.com/ red-forter a/
ashlytrgmel: https://su pplementfo rhelp.com/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de