Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» had a chance to...
von q123
» before Nathan R...
von q123
» Clearance. At t...
von q123
» st John Bowles ...
von q123
» on Saturday nig...
von q123
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » verbonden met de lokale winkel


verbonden met de lokale winkel
melting
Routinier

User Pic

Posts: 1025
# 17.05.2018 - 07:46:29
    zitierenWe worden elke dag omringd door mensen met verschillende talenten, carrières, interesses, persoonlijkheden enzovoort. Voor mij en de meeste hardlopers is hardlopen slechts een deel van wie we zijn en het is onze wereld. Voor Nike Air Huarache Femme degenen die zichzelf niet als een 'hardloper' kunnen zien, kan het idee van hardlopen verontrustend zijn en eigenlijk in feite grenzen verleggen, maar het hoeft niet zo te zijn!

Vaak hoor ik hardlopen is moeilijk, het is saai en het doet pijn.

Hardlopen hoeft geen van die dingen te zijn. Hardlopen hoeft helemaal niet negatief te zijn en het is niet alleen een kwestie van een positieve ingesteldheid. Hier zijn enkele manieren om je te helpen de grootste uitdagingen van het hardlopen te overwinnen en je te helpen de sport lief te hebben.

Maak het makkelijker- Ga uit voor een comfortabele vlucht, een rustig tempo. Een run gaan betekent niet dat je alles moet doen en snakken naar lucht.
Identificeer UW basislijn- Als u een lus hebt die u eerder hebt gedaan, de volgende keer, verkort u deze en probeer het de volgende keer een beetje Adidas Zx 700 Mujer langzamer te doen en kijk of hardlopen nog steeds zo moeilijk is. Houd dan bij, en misschien vooruitgang om sneller te gaan in de volgende pogingen terwijl je je toch comfortabel en niet moeilijk voelt.
Saai:
Zoek een trainingspartner - hardlopen met iemand kan helpen met je verveling omdat je iemand hebt om mee te praten, Nike Air Max 97 Damen je op te duwen, te motiveren en je verantwoordelijk te houden.
Muziek - Ren met je telefoon of iPod en maak een assortiment aan afspeellijsten of luister gewoon naar muziek in willekeurige volgorde. Ik rijd vrij vaak met muziek en vind het super handig, zelfs als ik het alleen maar gebruik voor achtergrondgeluiden.
Volg jezelf - ik merk dat als je in staat bent om je conditie en vooruitgang te volgen, zodat je gemotiveerd blijft en je niet verveelt met wat je doet. Het volgen van je tempo en afstand in de loop van de tijd en het vergelijken ervan kan spannend zijn en je helpen om de volgende keer de deur uit te gaan.
Locatie: ga ergens anders lopen. Het is altijd leuk om te verkennen, een nieuwe omgeving te zien en te beslissen of dit een plaats is waar je naartoe zou gaan.
Zoek een race of iets om op te trainen. Houd het Nike Air Max 2017 Femme gemarkeerd op een kalender of stuk papier en tel de dagen die moeten gaan aftellen of doorkruisen.
Actieve groepen - overal waar je komt zijn er lokale hardloopgroepen. Sommige zijn verbonden met de lokale winkel of een programma.

Voor lopers is de sport en activiteit een van de beste dingen in ons leven. Het is een levensstijl, het verbindt ons met zoveel mensen, en het is gezond en maakt ons gelukkig. Waarom probeer je niet dezelfde kick te krijgen?

Hardlopen is een uitdaging, maar het is ook goed om jezelf uit te dagen. Daag jezelf uit om hardlopen gemakkelijker, leuker en minder saai te maken. Succes!
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 1537992
Heute: 196
Gestern: 3200
Online: 23
... mehr
 
Online
offline0 User

offlineq123
offlinecigspriced
offlineyaya2017
offlineTrialix30
offlineyaya2018

online9 Gäste
 
Kalender
<1. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
 
Shoutbox
rosiesmith78: https://su rfapk.info /candy-cru sh-saga-mo d-apk/
sotyellen: http://sup plementsbu cket.com/t rialix/
rosiebergmann: https://ap kchip.com/ voot-tv-ap p-download /
luvyleseo: https://ww w.luvyle.c om/
vashikaranD: http://lov emarriagef amousjyoti sh.com/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de